martedì 24 maggio 2016

MOERDEJ MED JOMFRU OLIVENOIL

RUSTIC MOERDEJ MED JOMFRU OLIVENOIL 


Ingredienser:

  •      300g økologisk fuldkornsmel
  •      300g økologisk speltmel
  •      200g økologisk sukkerrør
  •      frø af en vanille bønne
  •      225 ml ekstra jomfru olivenolie
  •      2 hele økologiske æg M-L +  1 æggeblomme
  •      10g bagepulver
  •      en knivspids salt
Bland hurtigt alle ingredienserne sammen. De vil danne dejen krummer. Ok. Lav et lag på 5-6 mm af shortbread krummer i bunden af formene for tartlets, og derefter sætte marmelade valg, jeg brugte en blomme med citron lavet af mine svigerforældre i Italien, og dække med de andre krummer .

Varm ovnen til 190 ° C statisk, derefter skifte til 180 ° C ventileret og bage tærter, indtil de er gyldne.

Disse tærter er meget hurtige til at gøre, behøver det ikke hverken bestyrelsen eller kagerulle eller kuttere eller hjul. Frem for alt de er ægte og lækker, perfekt til snack og morgenmad.

Så hvad venter du på? Jeg jeg forberedt på en halv time, mens børnene spillede og spørge snack ... og her til morgen jeg sætte dem i deres madkasse.    

Nessun commento:

Posta un commento